Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

seg.

Haha, vilket segt träningspass jag var på i morse. Det var inte core passet i sig som var segt utan min kropp. Jag kämpade mig genom passet och hade gett mig fan på att köra trettio minuter kondition efteråt. Jag klarade tjugo minuter sedan slutade mina ben att fungera. Vet ni vad jag gjorde då? Då gick jag raka vägen hem och la mig i sängen och sov en timme. Det är galet att jag kan vara i så dålig dagsform trots att jag verkligen börjar komma i form men det är väl bara att acceptera, jag gjorde i alla fall mitt bästa. Nu blir det en stor kopp kaffe och sedan ska jag ta tag i dagens bestyr.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind