Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

about love.

Jag har rött läppstift på mig idag! Det var längesedan och jag vet faktiskt precis varför. Jag brukade ofta ha på mig läppstift förr men så när jag träffade Mattias blev det allt mer sällan. Jag klarade inte av tanken på att inte kunna kyssa honom stup i kvarten och eftersom vi spenderar mycket tid tillsammans så är det inte så många dagar det passar sig att bära läppstift på. Några gånger har det hänt att jag använder det på dagen men så fort vi båda kommer hem på kvällen så tvättar jag av det. Haha! Nu har jag ju även lilla Charlie på heltid och henne pussar jag dagarna i ända. En gång när jag kom hem lite smått berusad glömde jag att jag hade läppstift på så när jag vaknade morgonen efter var hon alldeles rosa. I morse slog det mig däremot att jag inte har haft läppstift på väldigt länge och att jag saknar det. Det piggar upp!

red lipstick

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand