Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

about love.

Jag har rött läppstift på mig idag! Det var längesedan och jag vet faktiskt precis varför. Jag brukade ofta ha på mig läppstift förr men så när jag träffade Mattias blev det allt mer sällan. Jag klarade inte av tanken på att inte kunna kyssa honom stup i kvarten och eftersom vi spenderar mycket tid tillsammans så är det inte så många dagar det passar sig att bära läppstift på. Några gånger har det hänt att jag använder det på dagen men så fort vi båda kommer hem på kvällen så tvättar jag av det. Haha! Nu har jag ju även lilla Charlie på heltid och henne pussar jag dagarna i ända. En gång när jag kom hem lite smått berusad glömde jag att jag hade läppstift på så när jag vaknade morgonen efter var hon alldeles rosa. I morse slog det mig däremot att jag inte har haft läppstift på väldigt länge och att jag saknar det. Det piggar upp!

red lipstick

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind