Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

reached a new low.

Jag vill verkligen berätta för er och dela med mig av det jag har gått genom sedan jag förlorade min mamma och min bror. Jag vet att det hjälper många och även mig att få berätta om det. Att jag inte har gjort det på sistone beror endast på att jag har känt mig väldigt avskärmad från det och min sorg ändrar verkligen beteende under perioder. Jag har inte kunnat gråta, jag har mått dåligt till och från men inte kunnat sätta fingret på vad som gör att jag mår dåligt och det har också gjort att jag inte riktigt har kunnat uttrycka några känslor kring ämnet här i bloggen. Men så i natt hände det, den absolut värsta mardrömmen hittills (och då ska tilläggas att jag drömmer mardrömmar om hur mamma är sjuk och att jag inte räcker till var och varannan natt). I natt drömde jag så verkligt om hur allting gick väldigt hastigt, jag skulle bara ringa och berätta hur mycket jag saknade mamma men då fick jag veta att hon låg på akuten. När jag kom dit fick jag leta mig fram till henne och när jag väl hittade henne var det för sent. När jag vaknade låg jag i fosterställning och spände hela kroppen så att jag nästan krampade. Jag grät hysteriskt och det var precis som att uppleva min mammas död på nytt sedan det hände för snart sju månader sedan. Fruktansvärt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind