Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Grammis 14

Vilken fantastisk kväll jag hade igår med Maxinne! Det var riktigt roligt att få uppleva Grammis-galan live på plats på Cirkus. Det är däremot den gala jag har varit på som har varit absolut mest tv-anpassad och inte riktigt lika anpassad för publiken. Men det var också väldigt avancerade och bra framträdanden vilket var kul. Jag märkte att jag har ganska dålig koll på ny musik och visste inte vem många av de nominerade var. Håkan Hellström kammade hem tre priser och Jenny Wilson likaså. Ganska enformigt tyvärr men i pausen blev vi glada för då delade de ut fireball på flaska, mest för att undvika att folk sprang ifrån sina platser. 2,5 timme utan att röra på sig gick ovanligt fort och efter galan bokade vi bord på favoritstället Papa. En ordentlig pasta, en flaska bubbel och sedan åkte vi till festen på Opera Terassen. Lite drinkar, många garv och så drog vi oss vidare till Lydmar med Salvan där vi dansade vidare med Sveriges artist-elit. När klockan slog tre och Lydmar stängde hoppade jag däremot in i en taxi och åkte hem istället för att följa med vidare till nästa destination. En varm säng med pojkvän och hund lockade mer och det är jag glad för idag då jag mår oförskämt bra trots en otroligt lång och rolig kväll igår. Det är efter sådana här kvällar som man känner att man verkligen lever!

grammis galan 2014

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand