Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

armcandy.

Jag trodde att jag skulle vakna helt utvilad efter en helg på spa men jag är helt slut idag. Det kan vara massagen igår som verkligen gick på djupet och tryckte ut muskelknutor. Jag vaknade med lite huvudvärk så jag bestämde mig för att hoppa träningen idag. Istället ska jag och Charlie ta en långpromenad i solen och ta en kaffe med en vän. Jag måste även se om jag kan avboka min Alla Hjärtans Dag-present till min kille. Jag köpte bl.a. biljetter till Pearl Jam-konserten (vi är båda väldigt förtjusta i Pearl Jam så det hade varit riktigt kul att se) men så när vi kom hem från Selma Spa igår så hade vi fått inbjudan till några vänner som gifter sig den helgen. Bröllop går alltid först så klart! Och jag lovade väl typ min kille att inte visa vad jag fick av honom i present men jag måste visa det här armbandet med hjärtan, jag älskar det! Han är rädd att ni ska tro att han skämmer bort mig för mycket och det gör han ju men jag skämmer bort honom nästan lika mycket så då tycker jag att det är ok. Jag älskar att vi ger varandra en massa presenter och uppskattning hela tiden. Det ska man aldrig sluta med och kärleksgåvor måste ju inte alltid kosta en massa pengar. Det är tanken som räknas och vad min kille än ger mig så slutar det alltid med att jag använder det hela tiden just för att jag har fått det av honom.

armcandy

tre armband Swarovski, nitarmband Deseos, klocka Triwa Nevil, armband med hjärtan Swarovski

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand