Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Selma Spa

Nu är vi framme! Vi befinner oss på Selma Spa i Sunne, Värmland. Oj, oj, oj vad jag behöver det! De senaste dagarna med begravning och allt praktiskt fix har gjort att jag ibland har känt att jag nästan håller på att gå av på mitten. Jag säger det sällan men jag är verkligen värd det här! Jag, Mattias och Charlie (här finns speciella rum så att hunden kan följa med) ska njuta av god mat, böcker, bad, massage, behandlingar, skogspromenader och naturen. Det blir på sin höjd lite yoga som träning och jag kommer blogga så klart men bara när jag känner för det. Nu ska jag njuta! Är det någon som har varit här? Rekommenderar ni något särskilt i så fall? Ha nu en jättemysig kväll! Vi hörs i morgon!

selma spa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand