Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

idag för ett år sedan.

Glad Alla Hjärtans Dag kära läsare! Jag hoppas att ni överöses av kärlek från nära och kära idag. För mig känns det tomt utan mamma så klart men jag ska försöka tänka extra kärleksfullt på henne under dagen. Jag hittade det här inlägget från förra årets Alla Hjärtans Dag och måste säga att jag och min kille har varit väldigt bra på att umgås och göra mysiga saker tillsammans trots alla hinder som har kommit i vår väg. Nu när vårt liv börjar stabiliseras lite mer hoppas jag att vi fortsätter i samma anda och vi börjar med en långhelg på ett spa i Värmland. Vi åker snart och jag lovar att berätta mer om det från bilen!

alla hjärtans dag

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand