Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

bargain.

dagens outfit zara

Jag var tvungen att visa er lite närbilder på de här godingarna som jag fyndade på Zaras rea i Malmö. Precis sådana spetsiga, låga skinnboots jag har letat efter. Gissa om jag blev glad när jag hittade dem på slutrean. Ett par kvar i just min storlek och ynka 199 kronor betalade jag för dem. Jag har haft på mig dem varje dag sedan dess, haha! Koftan är också ny, från märket Tory Burch och den hittade jag i favoritaffären ABCD, bättre bilder kommer. Jeansen är från Levi’s, skinnjackan Culture, halsduken Zara och väskan Balenciaga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand