Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

problem solved.

Ok, nu kan jag fixa bilder och använda alla program igen men jag måste ta bort lika mycket till om datorn ska fungera riktigt som den ska. Herregud vad man samlar på sig bilder när man bloggar! Jag tar ju säkert minst 20-30 bilder varje dag och vissa dagar tar jag flera hundra bilder så det är kanske inte så konstigt. Den här torsdagen försvann i ett nafs i alla fall! Jag var och tränade i morse sedan har jag förberett för Alla Hjärtans Dag i morgon, köpt lite presenter och så. Vid lunch hade jag lite bjudning här hemma och min sambos syster och hennes son kom förbi. Jag lagade spaghetti, köttbullar och tomatsås, vi lekte, snackade skit och kollade på Bamse. Jättemysigt! Nu måste jag packa!

dukning hemma

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind