Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

problem solved.

Ok, nu kan jag fixa bilder och använda alla program igen men jag måste ta bort lika mycket till om datorn ska fungera riktigt som den ska. Herregud vad man samlar på sig bilder när man bloggar! Jag tar ju säkert minst 20-30 bilder varje dag och vissa dagar tar jag flera hundra bilder så det är kanske inte så konstigt. Den här torsdagen försvann i ett nafs i alla fall! Jag var och tränade i morse sedan har jag förberett för Alla Hjärtans Dag i morgon, köpt lite presenter och så. Vid lunch hade jag lite bjudning här hemma och min sambos syster och hennes son kom förbi. Jag lagade spaghetti, köttbullar och tomatsås, vi lekte, snackade skit och kollade på Bamse. Jättemysigt! Nu måste jag packa!

dukning hemma

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand