Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ett sista lunchtips från Malmö.

Jag måste tipsa er som bor i Malmö om ytterligare ett lunchställe där jag och pappa åt igår. Det heter Feed och ligger på Köpenhamnsvägen i Malmö. Så god mat! Jag åt en varm macka med chevre (min favorit) och bresaola och pappa åt dagens lax. Om ni kikar under det här inlägget så finns där en grå ruta där jag taggar inlägget med olika nyckelord. Trycker ni på t.ex. ordet ”MALMÖ” så får ni upp alla inlägg jag har taggat med Malmö så hittar ni enkelt gamla inlägg med andra Malmö-tips. Smart va? Pappa älskar ju att äta ute och är lite av en expert på Malmös café och restaurang-utbud. Så fort jag är nere på besök går vi ut och äter/fikar två-tre gånger om dagen och jag tycker det är kul att tipsa er som bor där om våra pärlor. Och även ni som planerar att besöka Malmö! På tal om tips så har vårt favoritfik Rosies öppnat upp dörrarna igen, det ligger i korsningen Beridaregatan / Östra Stallmästaregatan i Slottsstaden. Jag och pappa körde förbi där igår och blev så glada när vi såg att de hade öppnat. Nya ägare men lika trevligt fortfarande, alla mina vänner hänger där också så det blir ett naturligt ställe för mig att åka till så fort jag sätter min fot på Malmöitisk mark.

feed malmö

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand