Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dagens kommentar, Alla Hjärtans Dag

Anhonia: Hej Kan du inte ge lite alla <3 dags tips. Vad kan man göra för att överraska sin pojkvän. Vad brukar du göra? Tack på förhand!
Tack för din kommentar! Det är ju Alla Hjärtans Dag i över morgon! Jag älskar de dagarna då man får visa lite extra uppskattning! Det kanske är lite för tajt om tid för att hinna med några av tipsen nedan men då kan ni ta med er det till nästa gång. Det finns ju inget bättre än att överraska sin kärlek de dagarna då man faktiskt inte firar något.

* Jag tror jag inleder med mitt absolut bästa tips och det är ett personligt fotoalbum. Jag har en tjejkompis som varje år gör ett fotoalbum till sin kille med bilder från året som har gått. Det tycker jag är så himla fint! Jag älskar själv att göra fotoalbum och nuförtiden kan man lätt göra det i datorn och få det hemskickat på posten. Jag brukar spara t.ex. flygbiljetter, kvitton och små minnen som jag sedan klistrar fast i albumet i efterhand. Sök på fotoalbum på Google så får ni upp flera olika sidor där man kan skapa konton och klistra ihop sina egna personliga varianter.

* Kärleksljuset skrev jag om för ett tag sedan här i bloggen. Det gav jag till min kille under vår första Alla Hjärtans Dag tillsammans och det står fortfarande hemma på vårt vardagsrumsbord.

* Jag gillar ju att ge bort prenumerationer för det finns så många alternativ och något som alla gillar oavsett vem du ska ge den till. Jag gav nästan alltid mamma en prenumeration i Alla Hjärtans Dag-present då jag inte brukade vara hemma i Skåne under Valentine’s. Här hittar ni många bra erbjudande till både mamma, pojkvän, flickvän eller pappa. Det är också en riktigt bra sista-minuten-presenten då man kan skicka presentkortet via mail och förra året beställde jag även en bukett med blommor, en nalle och choklad. Mamma blev så glad!

* En upplevelse eller resa är också fantastiskt att ge bort om ni frågar mig! I helgen åker jag och min pojkvän till Selma Spa, det fick han i julklapp av mig och vi bestämde oss för att boka Valentine’s-helgen där. Charlie får också följa med och vi ska bara mysa, ta hand om varandra, gå på behandlingar och njuta av den vackra naturen runt omkring Sunne. Det är ju en väldigt härlig present som man kan ge bort i Alla Hjärtans Dag-present och så kan man åka iväg senare i år. Vill man inte vara borta över en hel helg så finns det ju många alternativ med dagsspa inne i stan.

* Min nuvarande kille är lite av en expert på överraskningar om ni frågar mig och jag minns vår första Alla Hjärtans Dag tillsammans. Då skickade han iväg mig på skattjakt över hela stan och ni kan läsa mer om det här om ni vill ha lite inspiration. Det var så sjukt kul! Och på tal om överraskningar så blev jag så himla glad den gången han kom hem med sitt nya Visa-kort och hade beställt ett med en bild av mig. En ganska liten gest men som gjorde mig så otroligt glad.

Utöver de här tipsen så är mitt bästa råd att vara lyhörd. Snappa upp idéer och inspiration när din kille t.ex. ser något han tycker om. Bara att du kommer ihåg det han sa kommer göra honom glad när du några månader senare har köpt det till honom i present! Vad brukar ni läsare ge bort i Alla Hjärtans Dag-present? Tipsa gärna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand