Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ett sista farväl.

Anledningen till att jag befinner mig i Malmö idag är för att det är dags för Ingas begravning, det här blir mitt enda blogginlägg idag som ni säkert förstår och jag återkommer i morgon. Det känns tungt och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag hittade en text i bloggen som jag skrev om Inga för snart fyra år sedan. Jag kommer sakna henne något otroligt! Inga blev hela 93 år gammal och har funnits för mig, min mamma och min familj så länge jag har levt och långt innan dess. Jag avgudar verkligen äldre människor. Hon var av en helt annan generation och hon har lärt mig så mycket värdefull kunskap som vi som lever i dag ofta tycks gå helt miste om. Inga var väldigt enkel av sig och tacksam för det minsta lilla och det tar jag med mig resten av livet. Min älskade Inga!

min älskade Inga Plinga

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind