Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ett sista farväl.

Anledningen till att jag befinner mig i Malmö idag är för att det är dags för Ingas begravning, det här blir mitt enda blogginlägg idag som ni säkert förstår och jag återkommer i morgon. Det känns tungt och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag hittade en text i bloggen som jag skrev om Inga för snart fyra år sedan. Jag kommer sakna henne något otroligt! Inga blev hela 93 år gammal och har funnits för mig, min mamma och min familj så länge jag har levt och långt innan dess. Jag avgudar verkligen äldre människor. Hon var av en helt annan generation och hon har lärt mig så mycket värdefull kunskap som vi som lever i dag ofta tycks gå helt miste om. Inga var väldigt enkel av sig och tacksam för det minsta lilla och det tar jag med mig resten av livet. Min älskade Inga!

min älskade Inga Plinga

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand