Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

sunday morning.

Jag kämpar varje dag med att få må bra och jag måste säga att det går ganska bra även om jag fortfarande har en hel del dåliga dagar. Jag försöker hitta tillbaka till någon sorts harmoni och ordna upp saker som har fallit i skymundan p.g.a. allt som hänt. För sanningen är att jag har levt andras liv och ordnat upp efter andras liv i över ett år nu. Det har så klart varit en självklarhet och sedan min mamma fick sitt återfallsbesked så har jag aldrig riktigt känt att jag har kunnat leva det liv jag har velat ha här i Stockholm. Mitt hjärta har hela tiden funnits i Malmö och jag har flängt fram och tillbaka mellan mitt hem i Stockholm och mitt gamla hem i Malmö. Det har varit otroligt frustrerande och som ni säkert förstår har jag aldrig kunnat känna mig riktigt stabil i all emotionella kaos och allt det praktiska som har behövt ordnas upp. Jag hade alltid hellre velat ha min mamma vid liv och sjuk i cancer än att inte ha henne alls men nu när jag inte får lov att göra det valet själv så väljer jag att försöka hitta tillbaka till hur jag vill att mitt liv ska se ut, det livet jag själv har valt. Det är lite mitt mål den här våren, att få saker och ting att falla på plats. Varje dag försöker jag ägna åt att komma ett steg närmre mitt mål och viktiga delar i det är att jag får ta det lugnt, t.ex. sitta och klippa ihop det här collaget med inspiration i Photoshop, det tycker jag är avslappnande, få dricka mitt kaffe framför Nyhetsmorgon och nu ska jag gå ner till gymmet och träna. Så försöker jag starta mina dagar och sedan har jag kraft nog att ordna upp allt annat som måste göras.

sunday morning inspirational collage

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand