Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min kamera.

Det är kul att ni uppskattar mina bilder! Jag får många frågor angående vilken kamera jag använder och jag använder mig bara av min Canon G15. Ibland blir jag själv imponerad av vilka fantastiska bilder det blir (som här t.ex.) och det krävs lite tålamod men jag testar mig fram och har mycket kvar att lära mig om min kamera. Den blir bara bättre och bättre och jag gillar att den inte är så stor! Jag har funderat på att köpa en systemkamera men väntar nog ett tag till.

canon g15

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Linn Herbertssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Lifestyle
    Vanja Wikström
    Home
    34 kvadrat
    Hälsa
    Ida Warg
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Mode
    Petra Tungården
    Hälsa
    Foodjunkie
    Lifestyle
    Josefin Dahlberg
    Home
    Andrea Brodin
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Mode
    Paulina Forsberg
    Hälsa
    Fannie Redman
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Man
    Niklas Berglind
    Mode
    Chrystelle Eriksberger