Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

resize.

Jag var som sagt på Resize Design’s pressfrukost i morse som hölls av gulliga Frida och jag måste säga att det var längesedan jag vart så inspirerad av inredning. They just nailed it! Jag har fullkomligt förälskat mig i både hyllan och garderoben och nästa vecka ska jag sätta mig ner och räkna på vad den skulle kosta, mäta var de skulle få plats och så klart kolla med min sambo så han också tycker de är lika fantastiska som jag gör. Vad tycker ni om möblerna? Stången spänner man i de två fötterna mellan taket och golvet så det är enkelt att flytta den om man vill möblera om. Man kan dessutom välja mellan olika material och tröttnar man på t.ex. sidorna i mässing går dessa att byta ut till något annat.

resize design

grand hotel frukost

resize design

resize design

resize design

grand hotel frukost

resize design

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand