Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

fitspo.

Jag lyckades ta mig upp halv sju idag också och var ombytt och klar för ett core pass på gymmet. Tyvärr så var tränaren hemma och tog hand om sina sjuka barn. Jag som fortfarande knappt var vaken var så nära på att bara gå hem men så kom jag på bättre tankar. Så jag körde 30 minuter hård kondition och sedan bålträning med hjälp av pilatesboll. Det känns så bra nu och det räcker med två veckors träning för att jag ska känna mig så mycket bekvämare i min kropp. När jag ser mig själv i spegeln brukar jag vara nöjd men det finns ingen värre känsla än när man inte har tränat på ett tag och märker hur kroppen ”säckar ihop”. Jag och en tjejkompis snackade faktiskt om ”träningshetsen” som råder för tillfället, speciellt på Instagram. Och visst kanske det har gått för långt men jag älskar allt som har med träning att göra så länge det är hälsosamt. Jag inspireras av de som förändrar sitt liv, går ner jättemycket i vikt och blir vältränade och lägger om hela sin kost. Och jag inspireras av de tjejer jag kan likna mig mer vid, smala tjejer som faktiskt inte bara nöjer sig med att vara smala längre utan också vill vara vältränade. Det är nice att strong har blivit det nya skinny! Jag älskar fitspo bilder och blir otroligt inspirerad inför min träning av det men vissa kanske bara tycker det är jobbigt? För visst kan vi inte undgå att det skapar ett nytt ideal, ett ideal som kan vara rätt svårt att uppnå då vi alla har olika förutsättningar. Vad säger ni? Mår ni bra eller dåligt av fitspo bilder som de här? Jag är nyfiken!

fitspo collage

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Linn Herbertssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Home
    Andrea Brodin
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Mode
    Petra Tungården
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Lifestyle
    Dasha Girine
    Hälsa
    Foodjunkie
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Hälsa
    Fannie Redman
    Home
    34 kvadrat
    Hälsa
    Ida Warg
    Lifestyle
    Josefin Dahlberg
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Lifestyle
    Vanja Wikström
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Man
    Niklas Berglind
    Mode
    Chrystelle Eriksberger
    Hälsa
    Träningsglädje