Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

fitspo.

Jag lyckades ta mig upp halv sju idag också och var ombytt och klar för ett core pass på gymmet. Tyvärr så var tränaren hemma och tog hand om sina sjuka barn. Jag som fortfarande knappt var vaken var så nära på att bara gå hem men så kom jag på bättre tankar. Så jag körde 30 minuter hård kondition och sedan bålträning med hjälp av pilatesboll. Det känns så bra nu och det räcker med två veckors träning för att jag ska känna mig så mycket bekvämare i min kropp. När jag ser mig själv i spegeln brukar jag vara nöjd men det finns ingen värre känsla än när man inte har tränat på ett tag och märker hur kroppen ”säckar ihop”. Jag och en tjejkompis snackade faktiskt om ”träningshetsen” som råder för tillfället, speciellt på Instagram. Och visst kanske det har gått för långt men jag älskar allt som har med träning att göra så länge det är hälsosamt. Jag inspireras av de som förändrar sitt liv, går ner jättemycket i vikt och blir vältränade och lägger om hela sin kost. Och jag inspireras av de tjejer jag kan likna mig mer vid, smala tjejer som faktiskt inte bara nöjer sig med att vara smala längre utan också vill vara vältränade. Det är nice att strong har blivit det nya skinny! Jag älskar fitspo bilder och blir otroligt inspirerad inför min träning av det men vissa kanske bara tycker det är jobbigt? För visst kan vi inte undgå att det skapar ett nytt ideal, ett ideal som kan vara rätt svårt att uppnå då vi alla har olika förutsättningar. Vad säger ni? Mår ni bra eller dåligt av fitspo bilder som de här? Jag är nyfiken!

fitspo collage

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind