Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

eclectic by Tom Dixon

Minns ni ljusen jag tipsade om som julklapp i december från Tom Dixon? Jag köpte dem till min pojkvän i julklapp redan innan jag tipsade om dem här i bloggen. Det var i en inredningsbutik på Sturegatan precis runt hörnet vid vårt kontor. Jag såg ljusen i skyltfönstret och gick raka vägen in och köpte dem. Jag visste att Tom Dixon inte är jättebilligt och tänkte att de här tre tillsammans skulle gå på 5-600 kronor (de är ganska små) men shii fick jag för det visade sig att de kostade det dubbla. Den dagen lärde jag mig att man alltid ska kolla på priset först även när man köper doftljus, haha. Men jag är riktigt nöjd och när ljusen har brunnit ner kommer jag sätta värmeljus i de vackra behållarna istället.

tom dixon eclectic

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand