Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

spring feeling.

Jag är en sådan person som tycker att man ska leva i nuet och uppskatta var dag för vad den har att erbjuda. Vi var och firade Jonathan med middag på restaurang Prinsen igår och då pratade jag med Michaela om just årets vinter och hur svårt vi har för att acklimatisera oss den här gången. Jag brukar älska snön och kylan och inte störas särskilt av mörkret men i år kan jag inte annat än längta efter våren. Jag vill dofta som min vårparfym Daisy, gömma mig bakom ett par solglasögon, kunna gå ut i ballerina och en tröja utan att frysa, sitta på uteserveringar, ta långa promenader och en kaffe längst med Strandvägen. Jag vet inte varför den här vintern känns så hård, jag som burkar älska vintern?

linn herbertsson

marc jacobs daisy

strandvägen

details

linn herbertsson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry