Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

spring feeling.

Jag är en sådan person som tycker att man ska leva i nuet och uppskatta var dag för vad den har att erbjuda. Vi var och firade Jonathan med middag på restaurang Prinsen igår och då pratade jag med Michaela om just årets vinter och hur svårt vi har för att acklimatisera oss den här gången. Jag brukar älska snön och kylan och inte störas särskilt av mörkret men i år kan jag inte annat än längta efter våren. Jag vill dofta som min vårparfym Daisy, gömma mig bakom ett par solglasögon, kunna gå ut i ballerina och en tröja utan att frysa, sitta på uteserveringar, ta långa promenader och en kaffe längst med Strandvägen. Jag vet inte varför den här vintern känns så hård, jag som burkar älska vintern?

linn herbertsson

marc jacobs daisy

strandvägen

details

linn herbertsson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Man
  Niklas Berglind