Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

status just nu.

Jag vaknade upp i Malmö i morse! Jag tog med mig Charlie och åkte ner igår kväll. Jag har Ingas begravning att planera, mammas lägenhet som ska tömmas och överlåtas då den har blivit såld, möten med jurister m.m. att se fram emot resten av veckan. Jag längtar redan tillbaka till Mexico och vill bara fly härifrån men nu kommer jag ge det här en vecka och försöka reda ut så mycket jag bara kan. Jag förlorade tre av de personerna som står mig närmast här i livet år 2013 och ibland undrar jag om det här någonsin kommer ta slut. Allting läggs i händerna på mig, även sådant jag inte ansvarar för tyvärr och idag måste jag erkänna att det kändes som att jag nästan skulle drunka i allt. Jag och en tjejkompis planerar en resa till Goa, Indien i vår och jag behöver något för att se ljuset i tunneln. Tack för att ni alltid finns här och stöttar i alla fall. Det är sällan jag låter mig erövras men idag har varit en riktig skitdag måste jag erkänna. Efter dagens känslomässiga bergodalbana sitter jag helt apatisk här i köket hos pappa och kikar på bilder från Mexico. Allt för att jag inte bara ska ge upp och inte orka mer! Jag tar bloggledigt resten av dagen och återkommer i morgon!

fruit plate pool

poolside mexico

dagens outfit tulum mexico

playacar beach

afternoon tea in mexico

training dolphins

dagens oufit mexico

beautiful bride

las nubes holbox

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind