Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

bästa känslan.

I morse svensk tid laddade min uppsatspartner Sandra upp vår uppsats för inlämning. Det känns helt sjukt! Att skriva en masteruppsats har varit mycket mer krävande än jag var beredd på och jag är väldigt glad att jag skrev den tillsammans med Sandra. Jag har kämpat på, läst och skrivit hur mycket som helst, gjort intervjuer, översatt, transkriberat, ritat modeller osv men efter allt som har hänt i mitt liv så har jag också märkt att min fokuseringsförmåga inte är riktigt vad den brukar vara. Sandra har varit helt fantastisk på att organisera upp allt och lagt energi och mycket arbete på detaljer som jag inte riktigt fått ihop. Jag har hört det från andra som har gått genom liknande grejer som jag har gjort och som också har upplevt den här trögheten emellanåt. Ibland kunde jag sitta flera timmar och bara glo utan att få något gjort medan andra dagar gick det bättre. Det är inte likt mig som brukar vara oerhört produktiv när jag väl sätter igång! Men nu är vi i alla fall klara och uppsatsen känns riktigt bra. Jag har en härlig känsla av frihet men det känns också väldigt konstigt! Jag är inte längre student utan Civilekonom, eller om ett par veckor när jag får mitt intyg i alla fall.

master thesis

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind