Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Playa del Carmen centrum.

Jag har glömt att berätta om Playa del Carmens centrum! Många har sagt att det är väldigt turistigt och det är det men det har också en hel del mexikansk charm tycker jag. De flesta butikerna ligger längst med Fifth Avenue och där hittade vi även världens trevligaste farbror som hade en egen cigarrbutik. Där köpte vi en hel låda med kubanska Cohiba och cigarrer som den här farbrorn gjorde själv. Vi fick veta det mesta om skillnaden mellan olika cigarrer, hur de tillverkas osv. Jättetrevligt! Jag hittade dessutom en butik med riktigt snygga klänningar, tunikor, skor och bikinis som hette Zingara. Jag blev positivt överraskad då jag inte hade räknat med någon vidare shopping här i Mexico men fick en bikini och två långklänningar med mig hem. Man kan hitta en hel del små affärer med riktigt snygga sommarkläder, tänk lite bohemian style. De hade även lite andra butiker så som Zara, Pull&Bear och Bershka och för att inte tala om alla turistbutiker där man hittar allt från tequila till mexikanska ponchos.

making cigars

cohiba cigar

cigar shop mexico

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry