Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

newfound paradise.

Alltså, om jag trodde att vi hade kommit till paradiset i Tulum så hade jag fel. Det riktiga paradiset hittade vi nämligen här, ute på ön Holbox. Inte alls så mycket turister, långa sandstränder, inte en enda bil på ön (de kör runt i golfbilar istället) och ett helt fantastiskt lugn. Igår var det lite pre-wedding dinner på restaurangen Rosas Mexicano tillsammans med Mikaela och Jonathan och alla våra vänner. Så mysigt och efter middagen gick vi till baren Atena, en jättehärlig bar uppe på taket av ett hotell. Väldigt avslappnat men ändå riktigt coolt med en bar, en stor pool och utsikt över hela Holbox. Jag älskar det här stället och är glad att jag bokade så vi har tre dagar kvar här efter bröllopet innan vi åker hem. Vi bor på ett helt underbart hotell som heter Las Nubes och har ett rum med utsikt över havet och den här härliga hängmattan ute på balkongen. Så som ni förstår har jag det väldigt bra och i eftermiddag smäller det, bröllopsdags!

hängmatta

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry