Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vinnaren i tävlingen, goodiebag.

Vinnaren i tävlingen är Frida: ”Hej linn!! Har skrivit många kommentarer till dig förut eftersom även min mamma gick bort i cancer för en tid sedan, vi samlade då också ihop massa pengar till Cancerfonden så som du gör 🙂 du är bäst linn!! Och så godhjärtad! Just nu är min pappa och hälsar på mig här i Stockholm, han har inte varit här på 5 år sedan jag flyttade hit, mamma var däremot här och hälsade på ibland:) tänker nu att hon på nått sett är med honom hit och hälsar på mig. Jag hoppas hon finns med. Och jag är så tacksam över att min pappa finns kvar och att han är här nu hos mig. Han får aldrig bli sjuk och dö. Vi ska besegra den här sjukdomen!!! Kram till er alla!!!!” Frida, maila mig din adress på linn@tidningskungen.se så skickar jag goodiebagen till dig nästa vecka. Tack till alla som deltog!

Glöm inte att delta i tävlingen!
Nuså! Nu är det dags för tävling och jag har dragit ihop en helt grym goodiebag som någon av er fina läsare kommer vinna. Ni har säkert redan räknat ut tävlingsvillkoren och ja, för att delta ska ni SMSa BESEGRA 7270 till 72988 och då skänker ni 50 kronor till min Rosa Bandet-insamling Till minne av mamma. Se till att skriva ert namn(t.ex. BESEGRA 7270 Linn Herbertsson) eller ett smeknamn så jag vet vem ni är och sedan lämnar ni en kommentar under det här inlägget med ert namn/smeknamn! Endast sms från och med nu gäller om man vill delta i tävlingen. Jag skulle uppskatta goodiebagens värde till ett par tusen kronor. Den kommer innehålla bl.a. en locktång från Remington, en hel serie med bodylotion, smink, parfym etc. från The Body Shop. En hel neccessär från Isa Dora med hårmascaror, läppglans, ögonskuggor m.m., en parfym från La Martina, en suprisepresent från Yvone Christa(ett märke som stödjer Rosa Bandet), smink från UNE, organiskt smink och sminkborstar från Organiqs, smink från Oriflame More by Demi, en nesseccär med hudvård från Clarins, hårvård och smink från Loreal, ett iPhone skal från Mirabling och självklart två av mina t-shirts från insamlingen i storlek S och M. Tävlingen varar t.o.m tisdag nästa vecka alltså den 29 oktober. Så nu hoppas jag att så många som möjligt deltar, det är ju löning i morgon och allt. Vill man skänka mer än 50 kronor kan man göra det här(klick) men man har inte större chans att vinna för det.

I samma inlägg tänkte jag utse månadens hjälte som heter Cederik! Cederiks mamma skrev så här: Vill hälsa och berätta att Cedrik, 9 år blivit så berörd av din insamling och skänkte idag två veckopengar om SEK 50 till din mammas insamling till cancerfonden! Jag fällde tårar när jag läste den här kommentaren för någon vecka sedan. Om Cederiks mamma mailar mig på linn@tidningskungen.se så ska jag skicka en liten grej till honom som tack för att han bidrog med två av sina veckopengar. Jag är så glad att det finns så många underbara människor!

tävling goodiebag blogg

gift rapper

tävling goodiebag blogg

organiskt smink

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind