Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

pussa din mamma en extra gång.

intervju på nyheter24

Jag ska iväg till universitetet på mentormöte och under tiden kan ni läsa en artikel om mig på Nyheter24 om ni vill, här hittar ni den(klick!). Det var ett svårt beslut att ta om jag verkligen orkade och ville delta i en intervju då jag i förväg visste om att den skulle handla mycket om mamma och insamlingen. Men precis som jag väldigt ofta gör nu för tiden så utgick jag ifrån vad jag tror mamma hade velat och jag är nästan helt säker på att hon hade sagt go for it! Allt för att uppmärksamma insamlingen! Hoppas ni gillar den och lämna gärna lite feedback…

intervju på nyheter24

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Pamela Bellafesta