Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

fem favoriter.

Idag har jag ett samarbete med Bangerhead där jag har valt ut mina fem favoriter ur deras sortiment! Jag har dessutom fått en kod som ger er läsare rabatt, ange HERBERTSSON20 så får du 20% rabatt på ordinarie priser. Koden gäller endast i 24 timmar, alltså till klockan 09.00 i morgon torsdag.

fem skönhetsfavoriter

Min nya kärlek när det kommer till hårvård heter Kevin Murphy och de dagarna jag inte tvättar håret med hans schampo och balsam så snyggar jag till det med Fresh Hair.

Nu när hösten och kylan smyger sig på blir min hy otroligt torr och fnasig. Då gäller det att jag har en ansiktskräm som mjukgör på djupet. Dr Brandt stödjer dessutom Rosa Bandet vilket ligger mig varmt om hjärtat.

Jag kan inte få nog av parfym. Sommarens favorit var Marc Jacobs Daisy men nu på hösten vill jag har en parfym med lite med tryck i, då är Lola perfekt!

Det är lätt att glömma primern under sminket på morgonen men det är väldigt dumt att göra det. Sminket håller så mycket längre och sitter kvar som det ska på kvällen när du kommer hem efter en lång dag. En av de bästa primers jag har testat är Too Faced Primed Poreless Pure.

För varje dag som går blir det mörkare och mörkare utanför mitt fönster. Jag har precis fyllt på mitt ljuslager med det här underbara doftljuset från Voluspa. Får jag bestämma så har vi tända ljus i lägenheten varje morgon OCH kväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind