Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

tillsammans mot cancer.

Galan Tillsammans mot Cancer var jättefin! Så sorglig men också hoppingivande för fler och fler överlever cancer. MEN långt ifrån alla och därför måste vi fortsätta kämpa. Många säger att 8 av 10 överlever bröstcancer men de siffrorna gäller när man räknar på 5 år efter det att man har fått sin diagnos. Och hur mycket är fem år när man är 30, 35, 45 eller t.o.m. 65 år gammal? Min mamma levde 7 år efter att hon blev diagnosticerad med bröstcancer, läkarna kunde dessutom härleda hennes cancer till en tumör som egentligen redan upptäcktes av en läkare år 2003. Läkaren i fråga gav oss beskedet att den var godartad utan att ha tagit en biopsi och vi var så klart jätteglada. För det här enormt stora misstaget fick mamma 30.000 kronor i skadestånd men jag skulle också vilja påstå att det kostade henne livet. Det jag vill ha sagt är att mer pengar behövs för att fortsätta öka överlevnadschanserna när man väl har fått diagnosen cancer (oavsett vilken form av cancer man har). Pengar behövs också för att informera var och en om vad man själv kan göra för att påverka den vård man får och hur man borde leva sitt liv för att ha störst chanser att bli frisk.

Jag vet inte vad som hände igår men bara det senaste dygnet har så många delat insamlingen och vi har samlat in ytterligare 12.000 kronor, nu är vi uppe i otroliga 90.466 kronor och jag börjar känna mig lite tjatig men TACK TACK TACK! En femtiolapp här och en femtiolapp där och vi kan tillsammans göra väldigt stor skillnad.

tillsammans mot cancer rosa bandet insamling

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind