Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

glöm inte tävlingen.

Inspelningen idag gick bra och vi hade väldigt trevlig. Sidan den kommer ligga på lanseras i november så då ska jag påminna er så ni kan lyssna på allt vi pratade om. Under eftermiddagen kändes det dock som att jag ramlade ner i ett svart hål. Jag kom på att det idag är exakt tre månader sedan mamma gick bort och det satte igång alla känslor igen. Jag har t.o.m. fysiskt ont i hela kroppen. Visst är det konstigt? Men jag antar att jag har kört på lite väl mycket den senaste tiden, i kväll skulle jag skriva på vår uppsats men istället tar jag ledigt och ska göra absolut ingenting. Jag ville bara påminna er om tävlingen(klick!), alla bidrag som kommer in innan midnatt idag räknas som tävlingsbidrag om man även lämnar en kommentar under tävlingsinlägget. Nu ska jag gå och slänga mig raklång på sängen, vi hörs i morgon!

tävling goodiebag blogg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind