Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

b-b-bloppis.

Tack till alla fina läsare som kom förbi och sa hej igår! Jag fick en helt otroligt fin present av en läsare som heter Andrea som ni ska få se. Både jag, Mattias och Alva blev jätteberörda av det hon hade gjort och skrivit. Jag blir alltid lika ställd över att det faktiskt finns så många och så fantastiska människor. Jag tänker ofta på det, att även om jag har varit med om fruktansvärda händelser det här året så har jag också fått ta del av mycket underbart. Alla som bryr sig om mig och verkligen visar det! Jag känner mig överröst av kärlek och medkänsla från både människor som står mig nära men också från människor som jag aldrig någonsin har träffat.

bloppis på vardagsrummet

bloppis på vardagsrummet

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind