Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

bloppis på vardagsrummet idag.

Jag var uppe tidigt i morse och gick genom fem sopsäckar med kläder, skor och väskor som jag har sorterat ut från min garderob. Mama Mia! Jag kan säga att det mesta är oanvänt och vissa grejer vill jag egentligen knappt sälja men jag har varit väldigt hård mot mig själv. Har jag inte använt plagget på 6 månader så ryker det, en bra regel tycker jag! Jag mår dåligt av grejer som ligger och skräpar och tar plats. Klockan 13-18 idag är det som gäller för Bloppisen och ni hittar mig och ett gäng bloggare på Vardagsrummet, Ingemar Bergmans gata 2. Kom och fynda!

bloppis på vardagsrummet

skor

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind