Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

someone shot me down.

Oj, det var precis som om jag gick rakt in i en vägg igår. Jag bestämde mig för att ta en paus från allt med både skola, måsten och även bloggtävlingen jag hade utlovat(jag ska göra mitt bästa för att få upp den i dag eller i morgon). Jag la mig i sängen och tittade på några Breaking Bad-avsnitt och hoppades att jag skulle vakna och må bättre idag. Tyvärr vaknade jag och mådde ännu sämre och i morse kom mitt break down. Tårar, rop och förtvivlan. Jag har avbokat allt jag hade inplanerat idag och jag är så trött på mailen där jag måste förklara att ”Jag har fått förhinder”, jag orkar inte skriva vad det handlar om men jag vet att de flesta förstår. Jag kommer fortsätta planera min vardag och när de här dagarna kommer så får jag helt enkelt leva med besvikelsen över att jag ännu inte riktigt klarar av allt jag vill klara av. De senaste veckorna, nu när jag börjar förstå att mamma och Mattias aldrig kommer tillbaka, så lever jag med konstanta tankar. Vi snackar hela tiden! Jag tänker på dem så intensivt men kan ändå inte riktigt ta mig för att prata med någon om det. Jag har fått en remiss till en terapeut men denne är i princip omöjlig att få tag i. Jag har blivit inboka på fel mottagning och ja, allt har tagit sådan tid. Sådana motgångar, när man verkligen längtar efter att få prata med någon professionell, är förödande. Jag tror att tack vare mitt break down i morse börjar jag må lite bättre. Ibland måste man väl helt enkelt bara bryta ihop för att kunna ställa sig upp igen och gå vidare! Tack för att ni lyssnar…

i miss you

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind