Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

torka.

Bloggtorka har jag inte, jag kan komma på flera saker jag skulle vilja skriva till er men däremot så har jag pluggtorka och sitter med en text som måste vara färdig i morgon. Istället för att göra det jag ska så sitter jag och tittar på hur det hela tiden tickar in pengar till insamlingen(tack igen!) och saknar mamma. Jag har haft en riktig downer som började i helgen någon gång. Jag antar att det kommer gå så här, upp och ner, upp och ner. Och jag är ju så tacksam för alla som bidrar till och sprider insamlingen men jag antar att varje gång jag läser det i någons blogg så slår det mig att hon verkligen är borta. Även om det har gått 2,5 månad så är det fortfarande lika jobbigt när jag kommer på vad som har hänt. Saknaden blir bara värre och värre för varje dag som går…

iloveumom

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind