Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

mållös och så tacksam.

Jag är mållös! Min underbara vän Tyra skrev ett helt fantastiskt inlägg i sin blogg igår om insamlingen Till minne av mamma. Jag satt på tåget hem från Malmö och bara grät när jag läste det och nu började jag gråta igen när jag såg att det har trillat in 14000 kronor bara över natten, det är helt otroligt. Förstår ni vad vi kan åstadkomma tillsammans? Jag är så otroligt tacksam för Tyras och hennes läsares bidrag, för alla mina läsare som skänker pengar hela tiden, för alla vänner och familj som har bidragit med jättemycket. Till Linn som har skrivit om insamlingen i sin blogg, jag är tacksam för att Bloggkommentatorerna har spridit insamlingen vidare. Tacksam till alla som har delat insamlingen på Facebook och så gråter jag igen! Tala gärna om för mig om ni sprider vidare insamlingen, jag vill veta vem alla är som hjälper till och uppfyller min mammas önskan. Jag är förevigt tacksam!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind