Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

melvins.

Jag sitter på Melvins, ett café i närheten av pappa och har precis ätit en väldigt sen frukost. Idag har jag fixat lite bankärenden i mammas namn, hälsat på en släkting och sedan ska jag gå en promenad i parken med Charlie och äta lunch med pappa innan jag åker hem till Stockholm i eftermiddag. I fredags var jag och hälsade på Sofias mamma i hennes fina butik Magnolia som ligger i Limhamn. Jag fick med mig ett par riktigt fina Kew Royal Garden-krukor som jag ska ha hemma i Stockholm som ni ska få se om en liten stund. Jag har fått riktig inredningsdille för tillfället!

café melvins

café melvins

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind