Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

söndag.

Jag har haft fullt upp idag! Vi åt en underbar middag på Brasserie KP igår(vilket jag varmt kan rekommendera, det ligger precis vid Centralstationen här i Malmö och maten var jättegod). Efter middagen åkte Sofia och Rex hem medan jag och Martin bestämde oss för att gå vidare. Vi åkte till Belle Epoque och tog några drinkar med Martins kompis Appel och lite vänner till honom. När de stängde gick vi vidare till Babel och det är underbart att vara hemma i Malmö. Det första vi möttes av i dörren var 3-4 killar som blev utslängda och en kille på toaletten som sprutade blod från hela ansiktet, haha. Det är ingenting att skratta åt, jag vet, men ibland är det skönt att komma hem till galna Malmö. Jag uppfattar Stockholm och Stureplan/Östermalm som en hyfsat skyddad verkstad och ni vet ju att jag älskar kontraster så jag var nöjd(även om jag avgudar mitt Stockholm). Varannan kille här har mustasch, klär sig som man gjorde på 70-talet, de flesta dricker öl och folk står och tjuvröker inne på toaletterna. Jag älskar det! När Babel i sin tur stängde fortsatte vi till KB och dansade till klockan fem. Då hoppade jag in i en taxi och skyndade hem, vi dansade mest hela kvällen så jag var knappt full och somnade nästan i taxin på vägen hem för jag var så slut i kroppen. Upp klockan tio idag, väldigt tacksam för att Appel drack upp min sista drink så jag slapp bakfylla idag och åkte ner till Skanör vid lunch. Väl hemma hos Yvonne och Peter bjöds det på fina mackor och mina älskade vaniljbullar som Yvonne alltid bakar när vi ska ses. Camilla och Micke, deras barn med respektive var där och Charlie fick umgås lite med deras fina hund som är en blandning mellan rottweiler och amstaff. Han är så stor men det gick jättebra! När jag var klar hämtade pappa mig och vi åkte till kyrkogården och köpte med en jättefin höstbukett till mamma och Mattias.

Jag såg att vi hade fått in hela 9000 kronor(vilket är helt otroligt då det mesta vi säljer kostar runt 20-30 kronor) från vår Rosa Bandet-försäljning och jag vill tacka alla som kom igår! Det var jättekul att få träffa både bloggläsare och gamla vänner och bekanta. Jag hade så trevligt med alla mammas vänner som hjälpte till och sålde men det var också stundvis riktigt jobbigt. Jag har ju sålt Rosa Bandet med mamma och Bcf Malmöhus i flera år och det var så tomt utan mamma. Mamma var alltid så glad och brann verkligen för insamlingen till Rosa Bandet, hon var alltid så stolt över att jag var med. Under korta stunder igår när jag saknade henne fick jag för mig att hon bara var iväg på toaletten eller köpte en kaffe. Varje gång man får en sådan känsla blir det ju extra jobbigt när man i nästa stund kommer på att hon faktiskt inte är runt hörnet och snart kommer tillbaka utan att hon är borta. Hela dagen och hela dagen idag har jag konstant varit nära till tårar och har gråtit flera gånger. Jag har knappt kunnat titta på Charlie för jag vet hur mycket mamma älskade henne och hur mycket hon måste sakna oss och så börjar alla tankarna snurra, ‘hur kunde det här hända oss?’, ‘hur kunde allt gå så snabbt?’, ‘hur mycket uppfattade hon av den sista tiden på sjukhuset?’. Hur hur hur? Ni som har gått genom liknande vet att när de frågorna väl kommer så är det precis som en cd som går på repeat och de upprepas i mitt huvudet 10-20 gånger innan jag lyckas trycka bort dem igen. Jag har med andra ord haft en underbar helg på många sätt men också en väldigt jobbig helg rent emotionellt. Idag känns det som att saknade och sorgen bara växer och blir större och större men jag hoppas att jag vaknar upp i morgon och att allt känns lite bättre igen. God natt! Och just det, #fuckcancer!

fuck cancer

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind