Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

oh la la.

Ledsen för min dåliga uppdatering idag men jag satt fast på ett försenat tåg till Malmö halva dagen och hade jättedålig täckning på mobilen därav väldigt dålig internetdelning. När jag kom fram till Malmö åkte jag och pappa till Möllan och åt jättegoda chevre-mackor på Café Bistrot sedan åkte vi ut till mammas stuga. Pappa har hållit på med ett litet projekt där ute när jag har varit i Stockholm. Han har lagt golv i hela växthuset, där var jordgolv innan och idag har vi organiserat och satt upp hyllor. Det har blivit jättefint och ni ska få se bilder när det är helt klart. Jag älskar att ha en liten stuga och tack vare pappa som tar väl hand om den så kan jag ha mammas lilla paradis kvar, det är jag väldigt tacksam för!

cafe bistrot malmö

cafe bistrot malmö

café latte

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind