Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

hej höst.

Jag funderar på om jag ska äta frukost på ett mysigt café eller om jag ska äta hemma. Jag har en del artiklar att läsa in idag och sedan ska jag till kontoret på ett möte. För varje dag som går blir det mörkare ute och jag behöver verkligen de där små sakerna i vardagen som lyser upp tillvaron, ett mysigt café är guld värt nu på hösten. Det är ganska kul att få fylla på höstgarderoben också, mina senaste tillskott är en rejäl och fodrad höstjacka och ett par bruna stövlar.

dagens outfit barbour

Stövlar Steve Madden / Jacka Barbour från Estella / byxor Zara / polotröja Massimo Dutti / Väska Louis Vuitton

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Pamela Bellafesta