Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

jag vill fortsätta kämpa.

rosa bandet insamling blogg

I’m back, jag har varit helt deckad med förkylning och feber de två senaste dagarna men nu mår jag bättre igen även om förkylningen håller i sig! Jag blev så glad när jag gick in på bloggen och såg att ni redan har skänkt hela 2250 kronor, utan att jag ens har bett er om någonting! Ni är fantastiska!

Min mamma ville bara få leva, nu får hon leva genom oss som finns kvar istället och jag vill att hennes underbara och positiva inställning till livet ska leva vidare. Mammas stora önskan var att jag skulle skänka pengar till minne av henne till cancerforskningen. Därför har jag valt, att precis som alla år tidigare, hjälpa till med Rosa Bandet-försäljningen i Malmö(ni hittar oss på Triangelns Köpcentrum nästa lördag den 12 oktober). Jag kommer även engagera mig i Bröstcancerföreningen Malmöhus och hjälpa till med deras marknadsföring och försöka fylla den plats mamma hade i styrelsen så gott jag kan.

Nu har jag startat en insamling via Cancerfonden och Rosa Bandet som heter ”Till minne av mamma”, ni hittar den här till höger och under första inlägget i bloggen och där kommer den ligga hela oktober månad, även kallat Rosa Oktober. Jag kommer göra mitt yttersta för att sprida insamlingen och jag hoppas att ni hjälper till. 50 kronor är inte så mycket för var och en men skänker alla 50 kronor så kan det blir väldigt mycket pengar! Vissa kanske vill skänka mer, då kommer man direkt till insamlingen här(klick!) . Och andra kanske kan hjälpa till genom att dela insamlingen på Facebook eller i sin blogg.

Jag kommer själv skänka en stor summa pengar i slutet av månaden och matcha insamlingens värde upp till en viss summa, hur stor den summan är vill jag inte avslöja nu för jag vill inte att ni ska nöja er när vi har nått vårt mål. Jag har väldigt höga ambitioner och de tar inte slut här. Jag kommer aldrig få tillbaka min mamma men jag vill kämpa för alla andra mammor, kvinnor och även män som någon gång kommer drabbas av cancer(och för alla er anhöriga där ute). För tillfället är siffran dyster och 1 av 3 svenskar kommer någon gång i livet drabbas av cancer. Med min erfarenhet vet jag att jag kan göra skillnad, jag kanske inte kan finna ett botemedel mot cancer(det börjar jag tvivla på om någon kan) men jag kan informera om vad jag har lärt mig. Hur man kämpar för att få den bästa vården och vad man kan göra för att själv påverka. I år börjar jag så här men mitt mål är att i framtiden försöka påverka även politiskt för det är enligt mig där det brister på flera plan inom sjukvården här i Sverige.

Under oktober månad kommer jag dela med mig av min och framförallt mammas historia här i bloggen. Jag kommer dela upp temat Rosa Oktober i olika inlägg och med olika inriktningar. Jag kommer göra allt för att sprida min insamling och jag hoppas att vi tillsammans kan samla ihop en rejäl summa pengar till minne av min underbara mamma. Det är sällan jag ber om sådant här i bloggen men den här gången ber jag verkligen om er hjälp! Bidra på det sätt ni kan så lovar jag att göra mitt yttersta för att göra skillnad.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind