Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

åh nej.

Precis som jag befarade så blev det en riktigt jobbig kväll och natt med världens halsont, typiskt! Jag har å andra sidan inte varit sjuk på flera månader vilket är ovanligt för att vara jag. Jag har varit hos läkaren och mådde lite bättre efteråt så jag kilade förbi Mira på hennes nya jobb på Spoil Concept men nu mår jag skit igen så jag återkommer till bloggen lite senare. Nu blir det soppa, Kan Jang och Ipren så hoppas jag att jag mår bättre sen. Jag har dessutom satt på det allra första avsnittet av Sex and the City, riktigt roligt ska det bli att se serien från början! Under tiden som jag tar en liten tupplur kan ni väl kika runt här i bloggen och se om ni hittar något annorlunda, jag ser att några av er redan har sett och tack för det! Jag tänkte berätta mer om det i eftermiddag!

kan jang

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind