Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

måndag.

Hur har er måndag varit? Min har varit bra, jag läser forskningsartiklar som vi ska ha till grund för vår uppsats. Vi kommer skriva om entrepreneurial marketing och management vilket ska bli riktigt kul. Lite galet att vi ändå ska bidra till forskningen med vår uppsats! Utöver plugget så kikar jag hotel i Mexico och har bokat en tid hos min husläkare som ska hjälpa mig att hitta en sorgeterapeut här i Stockholm. Jag har inte hittat någon bra som kan ta in nya patienter än så det fick bli så. Jag märker ju hur jag inte riktigt kan ta in allt som har hänt, samtidigt som jag mår ganska bra då jag inte längre har en mamma som är allvarligt sjuk i cancer. Ja, så är det tyvärr! Jag får otroligt dåligt samvete när jag märker vilken lättnad det är. Jag hade ju hellre haft henne vid liv och sjuk i cancer i tjugo år till men nu är det över och döden kan jag inte påverka. Det året då mamma var sjuk var fruktansvärt, för då kunde jag kämpa och påverka. Jag la så otroligt mycket tid på att försöka förstå, försöka förstå hur det kändes för mamma och det mådde jag väldigt dåligt av. Samtidigt som all min kraft och energi i princip gick åt henne, även när vi inte sågs. Nu kan jag inte lägga min energi på mycket mer än att sörja och sakna henne. Det gör jag hela tiden men på ett ganska sansat sätt vilket får mig att misstänka att jag kanske inte riktigt förstår vad som har hänt. Jag hoppas att en terapeut kan hjälpa mig vidare i min bearbetning! Här hemma bearbetar jag på mina egna sätt så länge, jag har t.ex. hela tiden färska blommor i lägenheten, dem påminner mig om mamma eftersom hon verkligen älskade blommor(och fjärilar så klart).

blommor till mamma

blommor till min älskade mamma

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind