Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

eventvecka.

Igår var jag på första eventet på flera månader. Det var Vass PR som anordnade skönhetskväll och jag tog med mig Cecilie dit. Vi hade så trevligt, drack ett glas prosecco, fick fixat håret och tittade på alla deras nyheter från bl.a. Burt’s Bees, Voluspa & Cloud Nine. Efter eventet gick vi hem till oss och där väntade våra killar som hade varit och handlat fondue-middag. Väldigt mysig kväll! Snart kommer Alva och Maxinne hit och i kväll är det ju Blog Awards som gäller. Det kommer bli lugnt för min del då jag ska plugga hela dagen i morgon men just nu är jag på humör att träffa alla vänner och bekanta som jag inte sett på hela sommaren så då passar mingel och galor väldigt bra. Det enda är att jag tog med mamma på förra årets Blog Awards men i år har de bytt lokal så jag hoppas att det inte blir för många sorgliga minnen!

hair products organic

vass pr event

burt's bees

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind