Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

yoga.

Jag kör yoga sessioner var och varannan dag nu, det börjar ta sig. Jag föredrar att göra det tidigt på morgonen, då tänder jag ljus i vardagsrummet och min meditation ägnar jag mest åt att tänka på mamma och Mattias. Jag vill försöka göra dem till en fortsatt del av mitt liv och det känns skönt att få tänka intensivt på dem åtminstone en timme om dagen. Jag märker ju hur livet går vidare, det är så konstigt! Det är inte ens 2 månader sedan mamma somnade in och ändå pratar folk mindre och mindre om henne redan, åtminstone med mig. Själv nämner jag henne väldigt ofta, pratar om saker hon brukade säga eller göra. Det hjälper mig att bearbeta sorgen(och säkert även förtränga att hon är borta men då får det vara så ett tag). Mamma var en så stor del av mitt liv så för mig är hon i allra högsta grad fortfarande levande. Jag undrar när jag egentligen ska förstå och om jag någonsin kommer göra det!

yoga session

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind