Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

‘livet är fördjävligt men det är också fantastiskt’.

Jag sitter och tittar på Efter Tio med Malou som har premiär idag, jag älskar det programmet. Och jag älskar dagens gäst, Jonas Gardell. Han har en så otroligt fin syn på livet(och döden) som stämmer väldigt bra överens med min egen. Jonas förlorade ju många vänner i AIDS och talade just om hur han vill leva det bästa livet för att hedra de som inte längre finns kvar. Jag lovade mamma att jag skulle se hans serie Torka aldrig tårar utan handskar och det håller jag fast vid. Jag har även lovat henne att vaccinera mig mot TBE, slutföra min Civilekonomexamen, söka ny läkare som kan hjälpa mig med min migrän osv. Jag älskar att mamma fortfarande ‘håller koll’ på mig även om hon inte längre finns kvar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind