Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Malmö-Sthlm

Jag och pappa har fixat hela dagen idag också, precis som hela helgen. Men jag har hunnit med att träffa en hel del nära och kära också vilket jag är glad för. Det är mycket att stå i kan jag lova och utan pappas hjälp vet jag inte vad jag hade gjort. Alla erbjuder sig att hjälpa till med det är skönt att hålla det inom familjen på något sätt och nu är det ju bara pappa och jag kvar. I morse vaknade jag med ont i halsen och huvudvärk så det ska bli skönt att komma hem till Stockholm nu och ta det lugnt ett tag innan jag åker ner om två veckor igen.

cowboy boots

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind