Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

haters be hatin’

Jag, precis som många av er läsare reagerade på de här kommentarerna jag fick i bloggen i veckan. Jag är rätt van och tar inte direkt åt mig men jag måste erkänna att jag blev lite provocerad då detta verkar vara en väldigt speciell person. Jag kan nämligen kolla ip-adresser och såg då att detta så klart är samma person som har skrivit kommentarerna. Personen i fråga har kommenterat många gånger och använder nästan alltid olika namn. Helt sjukt! Anledningen till att kommentarerna provocerade mig var för att påståenden som dessa förminskar den otroliga sorg och saknad jag känner efter min mamma och bror. Det känns varenda sekund! Samtidigt som jag vet att om jag hanterar det jag går genom just nu på bästa sätt så kommer jag antagligen kunna leva mitt liv så mycket mer än många andra. För när döden är så nära vaknar man upp och konstigt nog kan jag finna en mycket större lycka i så små saker som att få klä mig i mina favoritkläder på morgonen eller en så banal sak som att sitta och måla naglarna. Ytligt eller ej! Antagligen för att jag mer än någonsin förut känner att jag lever vilket min älskade mamma och bror inte längre gör, åtminstone inte i den här världen. Därför får de leva genom mig! Jag är oerhört tacksam för mitt liv bortsett från det som har hänt den här sommaren. Det är tyvärr ingenting jag kan påverka och det enda jag kan göra nu är att försöka komma tillbaka och må lite bättre för varje dag som går, jag vet att det är precis vad mamma och Mattias hade velat. Tack till alla er som försvarar mig när någon skriver så här, även om jag inte överhuvudtaget borde ta åt mig så betyder det mycket!

elaka kommentarer

näthat

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind