Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Angel.Rinse

Jag har fått Urban att investera i ett lite dyrare shampoo och vi satt vid frukosten precis och diskuterade varför man borde göra detta. Sist jag var i Malmö klippte jag mig på Head On hos duktiga Josefine och hon rekommenderade mig att testa Kevin Murphy när jag bad om hårvård fritt från silikoner och parabener. Det var inte mer än 1-2 år sedan som jag blev medveten om att man förorenar miljön när man tvättar håret. För att inte tala om vad man gör mot sig själv och sitt hår med alla kemikalier. Mitt hår var väldigt slitet när jag kom till Josefine eftersom jag inte riktigt hade brytt mig om det efter allt som hänt. Hon tunnade ut det och klippte av allt slitet, sedan köpte jag med mig Angel.Rinse Shampoo och Balsam och en hårkur som heter Born.Again. Mitt hår har blivit som nytt igen så jag är jättenöjd!

kevin murphy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind