Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

jag bytte storstan och skinnbyxor mot stugan och foppatofflor.

Jag är tillbaka i Malmö och stannar över helgen, har en hel del praktiska ting att fixa med. Jag och pappa åkte direkt till stugan när jag kom fram till Malmö och jag älskar kontrasterna. Från storstad, högt tempo och fina kläder till stugan, ett fantastiskt lugn och foppatofflor vilket jag aldrig trodde att jag skulle ta på mig. Men tro det eller ej, det är sjukt bra när man håller på i trädgården. Nu har jag myst ner mig i soffan efter en god middag med extrafamiljen(Angnetha, Urban, Stephanie och Tintin) i Limhamn. Jag blir mycket väl omhändertagen kan jag lova!

mammas stuga

mammas stuga

Skinnbyxor BikBok, Jacka La Martina

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind