Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

mitt lilla altare.

Jag testar allt som jag tror kommer funka för mig just nu. Jag har ett litet ‘altare’(jag vet inte vad man annars kan kalla det?) med en bild på mamma och en på Mattias. Där tänder jag ljus varje dag och sätter nya blommor! Altaret kommer jag nog alltid att ha kvar. Jag har även börjat med yoga på morgnarna och går självklart i sorgeterapi. Jag hade en jätteduktig kvinna i Malmö och måste nu hitta en ny här i Stockholm. Det verkar lite svårt att hitta så ge mig gärna tips på duktiga personer/ställen om ni känner till några. Gärna i centrala Stockholm!

family comes first

flowers

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind