Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

fråga.

En liten fråga bara, Charlie glider på vårt golv här i lägenheten sedan vi målade det vitt och även andra hundar som har varit här halkar. Jag har försökt hitta lösningar på internet men har inte hittat något bättre svar än att sätta på henne strumpor eller lägga ut mattor över alla golven. Jag tänkte mig mer något man kanske smörjer in tassarna med? Det andra alternativet är att lacka om golven och blanda i antiglid-pulver som man kan köpa från Beckers men det känns också som ett väldigt stort projekt. Någon som har samma problem och som även kanske sitter på en lösning? Jag tycker inte alls om att se henne halka omkring såhär… Och just det, många av mina vänner och bekanta frågar om jag ska behålla Charlie nu när mamma har gått bort. Charlie var ju min och mammas hund tillsammans och det var mestadels mamma som valde att skaffa henne då för sex år sedan. Självklart ska jag det, Charlie är vår lilla bebis och jag har lovat mamma att alltid ta hand om henne så nu kommer hon helt enkelt bli Stockholmsbo på heltid. Inte mig och pojkvännen emot! Charlie ger oss så mycket lycka…

chihuahua

chihuahua

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind