Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

tisdag.

Jag hade först tänkt gå bort till kontoret idag, Tidningskungen har flyttat till nya lokaler men på samma adress och jag har verkligen saknat alla där under mina månader nere i Skåne. Tyvärr vaknade jag med en hemsk yrsel, jag antar att den kommer av att jag spänner mig mycket för tillfället. Kanske inte så konstigt! Jag har drömt om mamma varje natt sedan hon gick bort. Det är oftast lite olika scenarion men handlar alltid om att hon är sjuk och hur jag ska göra för att rädda henne. Någon natt drömde jag att hon bara hade 3 veckor kvar att leva och så satt vi och diskuterade och försökte förstå hur man skulle hantera den vetskapen. Jag hoppas att mina drömmar om henne snart vänder och blir positiva. Jag vill drömma om hur vi skrattade tillsammans, hur vi kramades och berättade hur mycket vi älskade varandra. Så många gånger jag har tänkt den tanken, varför kramade jag henne inte ännu mer? När jag kommer på att jag aldrig mer ska få krama henne gör det ont i hela kroppen. Jag ser hennes runda kinder framför mig och hur jag pussar på henne. Sluter jag mina ögon så är hon där, jag ser henne i detalj. För varje dag som går så är det en dag längre sedan jag sist träffade henne, den tanken skrämmer mig. Jag vill alltid ha henne lika färskt i minnet som jag har nu. Och ska sanningen fram så förstår jag fortfarande inte att hon är borta, jag vet inte om jag någonsin kommer förstå det! Jag förstår knappt att jag sitter och skriver det här inlägget, men tack för att ni lyssnade!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind