Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fredagen den 23 augusti 2013

Dagen i fredags blev precis som jag hade önskat! Otroligt sorglig men också väldigt vacker. Vädret var det enda jag inte kunde styra över och hur många som skulle komma, men solen sken och det var så många som hade bestämt sig för att komma och ta farväl av min underbara mamma. Jag vill verkligen dela med mig av de här bilderna till er, både för att ni har varit ett otroligt stöd för mig(om ni bara visste hur mycket era kloka kommentarer betyder) och även för att jag vet att mamma hade velat det. Min mamma ville ha en ljus begravning, hon hade skrivit ner vilken musik som skulle spelas och vilka önskemål hon hade. Sång till friheten framfördes av en familjevän till oss vid namn Birgitta och sedan spelades Dancing Queen av ABBA och Hepstars låt Sunny Girl. Eftersom alla bårtäcken hos begravningsbyrån var så mörka valde jag att sy upp ett eget. På det broderades mammas namn och datum in och jag kommer alltid spara detta som ett minne. Jag gjorde ett fjärilsarrangemang till mamma, hon älskade fjärilar och våra gamla familjevänner från Skanör gjorde en jättefin uggla då det var hennes andra favoritdjur. Mammas stuga färdigställdes, vi var där i princip dygnet runt och målade och inredde veckorna innan mottagningen. Vi blev också otroligt många som samlades i mammas fantastiska trädgård, åt och mindes mamma med ett leende på läpparna, precis så som hon ville ha det. Tack till alla som kom och alla som skickade blommor! Den här dagen tar jag med mig i resten av mitt liv!

sommarstuga inredning

butterflies

sommarstuga växthus

glasverandan

uggla arrangemang

skanörs kyrka

skanörs kyrka

skanörs kyrka

hjärta

skanörs kyrka

brodyr

butterflies flowers

tjejgänget

butterflies

sommarstuga

sommarstuga

paj arheden

chihuahua

flower bath

sommarstuga

familj

mamma du är bäst

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry